tisdag 29 juni 2010

Gotland!

I dag har jag invigt yoga-shalan i Burgsvik. Jag har mest packat o burit o städat sedan jag skrev sist. I det lilla huset och i shalan. Mamma och pappa var här när jag kom och vi förberedde tillsammans för att både Sophies och Cajines familjer skulle komma. Bara Lisens familj saknas. Huset är fullt. De små bodarna är fulla. Det är trångt och härligt och precis som jag vill att det ska vara. Sophie och Saga lagar fantastisk mat åt oss alla.

Hela familjen har sedan hjälpt till att göra i ordning shalan. Alla hittar sin uppgift. Nu är allt bäst hittills. Det är tredje sommaren och det blir bara bättre för varje år. Det var en underbar premiär och tio personer kom för att yoga. Sophie och Cajine var med och yogade. Pär gjorde sin gymnastik med sitt gipsade ben.

Min kropp känns, för att uttrycka det milt. Men jag är igång, och jag blir säkert starkare för varje dag. Dessutom är det väldigt bra att veta hur det känns att vara svag - och som en nybörjare i yogan.

Min yogasommar har börjat. Solkustens sommaryoga är igång. Jag säger och skriver ofta "jag är här". Jag upprepar mig, men det är verkligen så jag känner. När jag satt på färjan på väg hit tänkte jag så. När jag kom fram till Burgsvik likadant. Och ja, så fortsätter det. Det har verkligen hållit mig uppe när det har varit tungt och nu är jag här. Nu är jag det och när jag satt där på färjan kom ett nytt tillägg upp i huvudet "och det ska jag vara nästa sommar också".

21 kommentarer:

  1. Grattis Thomasine! Du är där! Ett mirakel i sig! Önskar dig allt gott och må din sommar bli helande och full av sol och kärlek! Och yoga! Du är i mina tankar varje dag! Hälsa familjen. KRAM Jarinja

    SvaraRadera
  2. Låter ljuvligt!
    Kram till er alla

    SvaraRadera
  3. Härligt att höra att du är där.

    SvaraRadera
  4. Nu är du där! Det låter så fint med dina beskrivningar av både familjen och yogan. Kram

    SvaraRadera
  5. Söta söta Thomasine, sååå härligt det låter...allt gott till dig och dina kära! Förstår så väl att Sophies mat är fantastisk :-) Var rädda om varandra och ha en skön sommar! Många kramar Caroline

    SvaraRadera
  6. *Ler* i hela mig när jag läser ditt inlägg. Att du inte riktigt har full styrka i din kropp och lättare kan sympatisera med oss lite stelare yogisar,gör dig säkert bara till en ännu bättre yogalärare. Det låter så härligt! Ditt Gotland. Nu är du där!
    kraaaaaamar

    SvaraRadera
  7. Bra tänkt!!! Nästa sommar med!!!

    Gotländska Lotta I Kalmar

    SvaraRadera
  8. http://www.akademiska.se/templates/page____47621.aspx
    läs om isotopbehandling,den håller
    honom vid liv många år
    den typ av tumör växer på bukspottskörteln
    ha det bra i sommar
    Mvh.Maja

    SvaraRadera
  9. Och vi som var där på premiären känner bara lycka. För att alla Hindmarschare var där, med gips och sjalett och andra tillbehör, men där! Det kändes i hela rummet hur tacksamma vi är över att det fungerar, att du ser så stark ut.
    Vi njuter denna sommar och tror inte bara på nästa sommar utan många till:-)
    Ses snart!

    SvaraRadera
  10. Underbart Thomasine, kan vi få se bilder på sommar-shalan?
    Kram Mia

    SvaraRadera
  11. Hoppas på en strålande sommar, i år och flera år till. Stor kram.

    SvaraRadera
  12. så klart du är!!
    kramar!

    SvaraRadera
  13. Lina von Sydow2 juli 2010 kl. 20:20

    Jag instämmer med Anna i hur otroligt härlig stämning det var i shalan på invigningsdagen - och det har fortsatt att vara lika härligt! Stor kram från Lina

    SvaraRadera
  14. Hej Thomasine
    Du och din familj verkar vara intresserade av alternativa behandlingar.Det finns en del som
    är brå och förutom bark te IPE ROXO som du redan känner och den är jätte brå vill jag tipsa
    dig om dr.Johanna Budwigs cancer diet.Du kan läsa allt om henne och hennes arbete på Google .Det finns mycket mer att läsa på en sida som heter Cancer tutor.
    Önskar dig allt gott

    SvaraRadera
  15. Hej! Du är där och snart jag med. Åker i morgon kväll med färjan. Jag gör ett jobb tisdag och onsdag under Almedalsveckan. Ska tänka på dig. Hoppas du får en härlig sommar och hälsa alla jag känner i din familj med en stor kram.

    SvaraRadera
  16. Ha en fantastisk sommar i burgsvik och i din shala!
    Jag längtar till gotland så nästa år ska jag pricka in semestern när du är där så får jag se och prova din shala!
    Stor sommar kram från Kristina

    SvaraRadera
  17. Tjollan! Du är där du ska vara!Underbart!!!!! Hälsa hela familjen. Stooora innerliga kramar söta, bästaste vän !/ Erika

    SvaraRadera
  18. Vackra du !

    Åh,vilken bra start du fick på sommaren. Låt känslan hänga i och vi finns här.

    Vi ses när du kommer hem från Gotland.

    Kramar
    Gunilla

    SvaraRadera
  19. Jag hoppas att dina inlägg uteblir för att du har en massa trevliga saker att göra och att du njuter av sommaren. Låter som du har det bra på Gotland. Var där en sommar för massor av år sedan men minns det än.Jag saknar i alla fall dina inlägg och väntar med spänning på nästa.
    Soliga hälsningar
    Annelie

    SvaraRadera
  20. god morgon!
    hoppas du har så mycket roligt för dig i den fantastiska sommarvärmen så du inte har tid att skriva i bloggen :)
    kramar!

    SvaraRadera
  21. Hej Thomasine, vi åker på lördag så nu kommer jag och yogar snart! Ska bli underbart, ryggen är mycket bättre nu, det har varit segt. Snart ses vi och det känns skönt att veta att du planerar nästa sommar och nästa för sommaren utan du och yogan vore verkligen trist. Kram

    SvaraRadera