onsdag 23 juni 2010

Lite högre ändå

Jag har haft en dag då jag har känt mig pigg, glad och stark. Yogajobb, ännu mera firning av min födelsedag av vänner - ni är inte kloka men fantastiska. Efter ännu en spännande behandling hos en kinesiolog vet jag också vad kroppen behöver för mat och tillskott i sommar. Jag lär mig massor och jag tror. Vi hörs igen från Gotland.

6 kommentarer:

 1. You go girl!!
  Sötabiten, ha det så bra, jag skickar strålar från Spanien och Marocko.
  Kram Sara L

  SvaraRadera
 2. Ha en underbar sommar nu på Gotland! Kärleksbomba din kropp och själ! Jag tror också och jag ser så fram att se dig på mysore-stockholm när höstterminen sätter igång, stark och pigg.
  Stora kramar,
  Monika

  SvaraRadera
 3. HÄRLIGT!
  :)

  SvaraRadera
 4. Heja Thomasine, heja heja! Starka, kloka, modiga Thomasine. Å trevlig midsommar/monica

  SvaraRadera
 5. Spännande med en kinesolog. Kommer ihåg att jag och Natalia var hos en som hade ett prova på erbjudande. Förutom att han gjorde underverk med min nacke så gjorde han diverse mattester. Första matförslaget han höll upp bakom mig reagerade kroppen med förskräckelse på vilket jag är glad för, eftersom matförslaget i fråga var en rulle tejp :) Kort sagt så var det en magisk upplevelse på många sätt och jag tror verkligen att det är en bra helhetsbehandling. Vem är det du går till? Jättekul att se dig igår i alla fall. Njut av din härliga gotlandssommar!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 6. Kära du, önskar dig den bästa midsommar av alla. Med tro, hopp och kärlek och lite fnissighet...
  Varma kramar från Småland och Ywonne.

  SvaraRadera