lördag 17 april 2010

Lektyr o yoga

Här är en samling böcker som jag läser i lite då och då eller är på väg till. Nog om palliativt. Jag har det bra och jag är inte ledsen. Mitt älskade Gotland hägrar. Kompisar och kaffe väntar. Det stod godsaker utanför dörren i morse. Hemmet blommar. Life is good. I natt drömde jag att jag började jobba några morgnar med yogan - fast jag var precis som jag är i verkligheten. Å att få vara i det där rummet. Jag tror jag kommer och hjälper dig så fort jag kan Natalia. Lite svagare yogafröken men ändå ;-)

11 kommentarer:

 1. Ja. Kom till Natalia ibland och bli fröken igen.
  En mental fröken som inte behöver ge de fysiska korrigeringarna, men som kan ge muntliga korrigeringar.

  Att få fokusera på något helt annat, fokusera på en av dina många styrkor - att hjälpa andra att utvecklas. Det tror jag skulle göra dig frisk.

  Egoistiskt är det förstås också, I miss you, men jag tror du skulle komma ett stort steg från "palliativbullshitet" om du igen fick responsen i din Yogafrökenidentitet.

  Kom efter Gotland!

  SvaraRadera
 2. det låter som en strålande idé! kom tillbaka lite ut i livet igen.
  o det andra ordet. det tar vi bort nu. det finns inte. inte i våran värld iaf :)
  grågrålördagskramar!!

  SvaraRadera
 3. Vad skönt det är att du går DIN väg Thomasine! Att du står upp för dig och säger stopp när du blir kränkt. Jag, som läsare, blir trygg när du sätter gränser och kräver respekt för Din resa och person. Med all rätt. Jag hejar på dig och på ditt motto: Tro, hopp och kärlek! Jag tycker mycket om att skicka reiki till dig tillsammans med andra vid 21 tiden på kvällarna. Nu är vi minst fem. Kanske är det fler som vill ansluta? Tankens kraft. Jag blev full i skratt när jag såg framför mig hur alla dina 100 följare (eller fler) samtidigt skickar dig sina tankar, stöd, kraft, ljus, energi, mod, tro, hopp, kärlek (var och en på sitt sätt) kl 21. Kanske en uppföljare till "halv åtta hos mig"? Den kunde heta "För livet- kl 21 hos dig":-) Hälsa Gotland. Kramar Jarinja PS. Vet du vad palliativ blir baklänges? Vitaillap. Låter mer vitalt, tycker jag. Och aningen franskt...Vive la Thomasine!

  SvaraRadera
 4. Gomorron!
  Soligt på Tomarp, vi eldar ris och städar i växthuset. Och väntar på dig, kom hit så ska vi göda upp dig lite och garva mycket.
  Du Thomasine, det är klart som fan att du måste skriva din roman, vi väntar nog alla! Jag vet en musik som får mina fingrar att dansande flyga över tangenterna. Ladda ner Ottmar Liebert sen bara rinner det ut av sig själv.
  Jag måste säga att när jag läser din blogg som ibland får mig att gråta så slås jag av vilken fantastisk familj ni är. Jag skulle gärna träffa dina/era föräldrar de har verkligen gjort ett fantastiskt jobb, hatten av för dem!
  Jag öppnar en direktlina av goda, styrketankar till dig, sug i dig dem och sätt dig med en kopp te på din balkong och bara andas, nu är det vår! Kramar i massor från Kråke
  ps jag tycker det är svårt att skicka kommentarer antingen försvinner de eller så blir det inget namn.

  SvaraRadera
 5. Härliga Thomasine du lever verkligen livet. Härligt med uppropet från dig Jarinja, jag hakar på kl 21 men skickar oxå reiki kl 8 på morgonen när jag är ute på min skogspromenad/monica

  SvaraRadera
 6. glömde, kan du inte lägga upp ditt porträtt längst upp igen, jag vill se ditt ansikte när du talar med oss.

  SvaraRadera
 7. Thomasine!
  Jag var på en ws med Nancy Gilgoff och introducerades till Love and Kindness meditation. Känner du till den?
  Vi satt i grupp och upprepade tyst för oss själva:

  May you be filled with love and kindness
  May you be well
  May you be peaceful and at ease
  May you be happy

  Dessa fyra meningar kan riktas först till sig själv, sedan till en person man håller kär, och till en man inte håller så kär ( ; ) ) och till sist till en okänd person som man endast har ett ansikte på inte en relation till.

  Det blev en mycket stark upplevelse och jag försöker sitta ned och upprepa detta i om än endast 10 minuter varje dag.

  Tack för allt du delar med dig Thomasine och jag hoppas se dig hos Natalia! Kram och enjoy Gotland! Åsa

  SvaraRadera
 8. Vitaillap!!!! VITALITET. Jag håller med dig Jarinja.Det är bra att du står på dig. Vem vill bli instoppad i ett fack?, om man inte är sexton och vill tillhöra ett Mods gäng då förstås:)/Vive la Thomasine!/ Erika

  SvaraRadera
 9. Nej,
  det här är sannerligen inte en palliativ blogg.
  De som säger de kan inte ha mött dig på riktigt.
  Du som är så levande!
  Hälsa Gotland... jag kommer snart också och börjar spekulera på husen
  PoK
  Louise

  SvaraRadera
 10. Om du är borta från bloggosfären ett tag så hoppas jag du känner att stödet finns för dig ändå. Vi är här!

  SvaraRadera
 11. Det är svårt att lägga upp kommentarer tyvärr, jag har försökt på dina två senare inlägg.
  Men jag bor i Visby och kan intyga hur skönt det är att bo här på ön. Jag kommer från Sthlm men det blev för stressigt för mig där.

  SvaraRadera