onsdag 31 mars 2010

Spirande plantor


Nej hörrni, usch vad deppigt det har varit här ett tag. Cajine och jag ondgjorde oss över att det bara är "cancer, cancer, cancer" nu mest hela tiden. Vi är trötta på det. Titta här i stället, Miriam har satt tomatplantor åt mig, som spirar med den där urkraften som naturen besitter. Tänk att det ska bli stora plantor med stora tomater av det här. Om man kan bli frisk av andras stöd och omtanke så är jag hemma. Ni är alla fantastiska. Nu är det dags för behandling. I morgon vilar jag. Vi hörs snart.

6 kommentarer:

 1. JA! JA! JA! Du blir frisk av andras stöd och omtanke. Och av urkraften i dig själv! Läste för länge sedan en bok, Prinsessan, tror jag att den hette, som handlade om en kvinna som hade cancer i hela magen och så blev hon gravid, litet olägligt kan tyckas, men livet inoom henne växte med sådan kraft att cancern försvann. Jag tror att den var skriven utifrån ett sann historia. Vad nu en "sann" historia är för något? Sant är nog att mirakel sker som från sidan, medan man riktar sin uppmärksamhet åt annat håll. Eller det kanske är fel, jag blir osäker. Miraklet är du. Det är sant, utan osäkerhet.

  kram, anna l

  SvaraRadera
 2. Åh vilka fina spirande plantor! Tomaterna skall Du skörda och njuta av i sommar Thomasine. Önskar Dig en fin påsk.
  Kram Tina R

  SvaraRadera
 3. glöm aldrig att du är den mest fantastiska. vi andra kan bara stå bredvid o heja på.
  och.
  jag vill smaka en hemmagjord tomat sen :)
  kramar!

  SvaraRadera
 4. Titta hur de vänder sig mot vårljuset för att få energi, det gör vi nog alla nu, och det måste ju vara rätt riktning! Gör som plantorna Thomasine och du kommer växa med dem!

  kram, Lotta

  SvaraRadera
 5. I kväll tänker jag extra mycket på dig. Jag ser de fina plantorna som en bild för dig. Det är du som spirar med urkraften som du besitter! Det är du som växer dig stor! Du trotsar den svarta tisdagen och samlar din urkraft och väljer att vända dig mot ljuset! Du är ett mirakel Thomasine! Om och om igen, lite och lite, varje dag, varje nu. Glöm inte det när det känns mörkt och tungt. Du sprider hopp och mod och växtkraft! Och vi lyser på och med dig. Hoppas att du har fått av dig ismössan också denna gång. JA till mirakelfest! Kram Jarinja

  SvaraRadera
 6. Vi äter tomaterna på mirakelfesten tycker jag!

  SvaraRadera