onsdag 10 februari 2010

Titta upp


Här är gatan utanför shalan i Mysore med de blommande träden. Det är 28 grader varmt och stilla.

Jag tar på mig ismössan för i dag är det behandling igen. Jag ska ta mig igenom den och bli frisk. Jag har så mycket att göra sedan. Jag ska göra det lite mer sakta bara. Jag blev dränerad på slutet men jag älskar mitt jobb och friheten betyder allt för mig. Det är länge sedan jag valde om mitt liv - tio år sedan jag lämnade UD. Min kloka vän Cia har så rätt i sin kommentar på mitt inlägg igår. Vi har ofta diskuterat hur jag gör lite för mycket. Hon har sagt till mig att jag inte kan göra allt, även om jag tycker att allt är roligt. Hon har så rätt förstås.

Men jag är där jag vill vara, med yogan och kroppsterapin och det som jag upplever som en stor förmån - att få arbeta med människor. Jag har valt det framför allt och jag fortsätter på min väg. Just nu har den tagit en märklig sväng, men i själva verket är det kanske för att jag ska hålla lite längre. Blommorna blommar fortfarande. Nu tittar jag upp.

6 kommentarer:

 1. jaa!! titta upp o framåt på de vackra blommorna.
  säkert doftar de gott oxå.
  kramar!

  SvaraRadera
 2. Jarinja kan inte kommentera dina inlägg har det visat sig. Så jag postar hennes hälsningar framöver. Vi skickar reiki till dig båda två och det drar så det sprakar.
  Här kommer dagens, från JT:
  Jag håller tummarna för dig idag och tänker extra mycket på dig när du tar på dig ismössan igen! Kram Jarinja

  SvaraRadera
 3. Hej Thomisen hopas du mår bra. Jag saknar dig mycke kämpa på. Mycket kärlek Saga

  SvaraRadera
 4. Hej T,

  vilken fin bild, vilken fin text! 10 år sen. Oj. Om än trist för oss många kvarvarande så var det ett bra val i alla fall. Och stort, starkt, modigt. Typiskt dig. Så fortsätter du.

  Jag är inte Mysore idag.

  Svante

  SvaraRadera
 5. I dag vaknade vi till over 2 fot sno har i Erie. Kallt och blasigt (fast ratt sa vackert). Jag fryser anda in i margen nar jag gar ut med hunden. Sa kommer jag hem och satter mig vid datorn och sa ar jag plotsligt forflyttad till Indien! Vilken underbar resa, jag kan nastan andas, lukta Mysore. Och solen ar varm har, antligen ar jag varm ocksa. Hoppas du har med dig Mysore dar i ismossan!
  Thomasine, du fina. Jag vill resa med dig till Mysore igen!
  Jag skickar dig karlek och manga,manga varma tankar.
  Kramar ~ Hajsan.

  SvaraRadera
 6. glöm aldrig att du är den vackraste blomman i din trädgård. man kan inte bara vattna alla andras trädgårdar, utan man måste också bry sig, småprata för sig själv, vattna och göda sin egen fina blomma. Puss

  SvaraRadera