fredag 22 januari 2010

Bästa bloggvännerna

Ibland får jag mail från personer som läser min blogg och som bara vill berätta det. Det kan vara både människor jag känner och andra, som jag aldrig träffat. Att läsa utan att jag vet om det kan kännas lite som att "tjuvläsa", har några av er sagt. Det är väldigt rart av er. Det är ju ändå en blogg. Jag tänker att jag skriver för mina vänner, och om jag får nya vänner på vägen så är jag ju bara glad för det. Så tack alla mina fina bloggvänner.

I dag är en ny dag. Arbetsterapeuten och sjukgymnasten har redan varit här och tittat på hur jag bor och hur jag rör mig. Det såg bra ut, tyckte de båda. De poängterade också vikten av att jag nu när jag är mera uppe vilar emellan ansträngningarna. Äta frukost - vila, duscha - vila, maila - vila osv. Tar jag ut mig för mycket kan tröttheten annars fylla hela nästa dag. På måndag ska jag få massage av sjukgymnasten. Det ska bli underbart.

8 kommentarer:

 1. Det är bra med vila, det då du healar dig själv. Puss

  SvaraRadera
 2. Söta Thomasine, du är fantastisk och ta väl hand om dig!
  Många kramar Caroline

  SvaraRadera
 3. Läser att arbetsterapeuten och sjukgymnasten har varit och tittat på hur du rör dig i lägenheten... Är väldigt nyfiken på om du visade din kapotasana och vad de tyckte om den... :-) Kramkram Lisbeth

  SvaraRadera
 4. Vad bra att dom kommer hem och tittar till dig. Och att du skrev det du skrev - nu kan mamma och pappa läsa utan att undra om det är ok!
  Agneta

  SvaraRadera
 5. Hej fina Thomasine, jag är här och du är där men jag är med dig. Allt går, allt man måste göra, du vet det va? Kramar dig nu. Lina

  SvaraRadera
 6. Thomasine!

  Det finns energi överallt, och det fina med den är att den går att rikta. Jag visste inte förrän idag att du är sjuk, och det enda jag kan säga, är att du ska bli frisk inom det här året. Jag läser på din blogg om dig och dina systrar och alla andra kärleksfulla människor som riktar sin energi för att du ska bli frisk. Från och med nu ska jag också tänka på dig.

  Anna Lindegren

  SvaraRadera
 7. Tack för att du delar Thomasine, jag läser din blogg och tänker på dig. Kram från Ingrid Uddén

  SvaraRadera
 8. Thomasine, jag tänker på dig och sänder ljus. Fint att du skriver så vi kan följa hur du har det. Varmaste yogakramar från Viveka.

  SvaraRadera