torsdag 31 december 2009

Nyårsafton

I dag är absolut en bättre dag. Trots att illamåendet verkar sitta i känner jag mig glad. Malin kom med tulpaner, som nu står här hemma och sprider hopp om vår. Hela Lisens långa, vackra familj kom och hämtade mig på sjukhuset och Lisen har givit mig lunch, Karin har kommit med bark-te som ska vara bra för mig och en massa annat gott. För säkerhets skull hade Pia också hunnit baka en dinkelpaj - för nu är det dinkel som gäller enligt de som kan det här. Nu ska jag sova en stund i min säng och sedan ska jag ta på mig nyårstunikan och bli hämtad av Cajine och Rutger och få fira nyår med dem. Mitt gudbarn Arvid är också hemma tror jag. Det ska bli underbart. Jag hoppas mycket på 2010. Gott Slut!

7 kommentarer:

 1. Gott Nytt År, sötaste Thomasine!
  Agneta och MIriam

  SvaraRadera
 2. Käraste du, jag önskar dig den bästa av Nyårsaftnar och att jag fick vara med dig iställer för att gå här på hotellet i en illasittande kavaj och alldeles för höga klackar. 1000 pussar och drick barkte som om det vore champagne

  SvaraRadera
 3. Älskade vän !

  Det blev ett konstigt slut på det här året men 2010 inger hopp. Till och med jag, som lovade mig själv att aldrig bli en bloggare, sitter här på självaste nyårsafton och ser fram emot dina ord. Det blev inte mycket dinkel för mig men lite mer princesstårta så att valkarna mjukas ut längs långsidorna på min kropp.

  Ps. Jag finns runt hörnet. Ds

  Massor av nyårskramar
  Gunilla

  SvaraRadera
 4. Kjære Thomasine, ønsker deg et Godt Nyttår og håper du har en fin kveld uten mye smerter, men med mye glede. Jeg tenker på deg! Stor klem og mye styrke sendes din vei. Siri + familie

  SvaraRadera
 5. Käraste Thomasine,
  det låter som ett ovanligt bra nyår. Jag tror också på 2010. Och idag är det sol!
  puss och kram
  Lollan

  SvaraRadera
 6. bästaste thompi, 2010 är ett år med nya utmaningar, för vissa lite mindre och för andra stooora. Du antar väl utmaningen? Du har året till din hjälp. 14 februari lämnnar vi buffelns lite kutryggiga, sävliga år och går in i tigerns. vilka krafter, vem vill inte vara randig och stark som en tiger? Tigrar kan konsten att vila. ligga länge och samla krafter, och när det behövs då jävlar..! Du är en tiger Thompi. puss och gott nytt år.

  SvaraRadera
 7. Hurra jag är en tiger!
  Gott nytt år alla allrakäraste vänner!

  SvaraRadera