lördag 27 februari 2010

Redan lördag är jag här

Det har redan vänt tycker jag. Lördag kväll - det är bra. Jag tycker överlag att jag är lite på ett annat ställe nu, efter den där upplevelsen av ensamheten, som övergick i något slags acceptans och en känsla av att vi ändå hör ihop. Jag fick så väldigt fina och kloka kommentarer på det inlägget också. Som Ann skrev, "när vi möter det vi mest fruktar - och accepterar detta - så föds dess motsats. Det är som att föra riktigt intressanta samtal med er. Jag utvecklas av det. Annars står ju ganska mycket stilla i mitt märkliga liv här hemma.

Jag har varit oerhört trött och sover i princip mesta tiden av dagarna, men jag känner mig gladare till sinnet. Jag har också haft mamma och pappa här på te i dag och njutit av det. I morgon kommer några av mina flickor, som jag inte har haft kraften att träffa på flera veckor. Ja, jag kallar dem flickorna fortfarande även om vi nu är medelåders, men vi var ju flickor när vi möttes. Till och med min goda vän Harriet, som lever sitt liv i USA med man och barn där, har kommit hem för att ses.

Nödvändigheten i att fokusera inåt och hämta kraft där har släppt en aning tror jag. Jag har hittat det jag behöver just nu. Jag är med och nu har jag lagat pasta och ska se på melodifestivalen. Till nästa års uttagning ska jag skriva en text, har jag lovat Cajine. Vi har prickat in vinnarna ganska bra hittills.

12 kommentarer:

 1. Jag har också lovat att skriva en text till nästa år. Vi ses i Globen! :) A

  SvaraRadera
 2. d kan nog vara så att rädslan för att möta "det värsta" är mest skrämmande. förväntningen. när man väl är där och betraktar det - ja, då är man där. och då finns inget mer att vara rädd för. och då kan man släppa det. iaf för en tid.
  och. lycka t med texten :))
  kramar!

  SvaraRadera
 3. Vi ses i Globen! fast vilken A får jag träffa? jag kan inte lista ut vem som skriver ibland ;-)

  SvaraRadera
 4. Det är klart! Anonym + bokstaven A är ju inte så informativt insåg jag nu. Det är Annica + mamsserande syster (som skriver musiken) som du ska tampas mot i Globen. Jag tänkte lite blygsamt att Jill Johnson ska sjunga vårt bidrag.. :)

  SvaraRadera
 5. underbart annica. det hänger ju väldigt mycket på artisten. jill är ju strålande, jag vill oxå ha en stjärna, även om det verkar som om de unga tar över nu! men ni har både text o musik i familjen. cajine har en kompis som ska göra musiken har vi tänkt.

  SvaraRadera
 6. Vem ska sjunga ert bidrag? Undrar Eberstein

  SvaraRadera
 7. det tål att tänkas på ann! någon med riktig närvaro, som peter jöback, o som är chosefri (skriver man så?). tips mottages tacksamt.

  SvaraRadera
 8. Du kan få ta över min reserv Sarah Dawn Finer. Satsar du på en innerlig ballad kan det bli bra tror jag. Vi är inne på ett djäkla sväng typ Crazy in love. Hela globen ska dansa :)

  SvaraRadera
 9. Louise Hoffsten kanske??? Nä inte direkt Peter Jöback, jag vet, men rätt närvarande tycker jag och liksom på riktigt och syns i mängden:-) Puss //Lisa

  SvaraRadera
 10. Ja men det håller jag med om Lisa! jag o cajine får kanske satsa på det mer seriösa o annica o syster blir liksom partygänget ;-)

  SvaraRadera
 11. Självklart! Party är mitt mellannamn :)

  SvaraRadera
 12. fast jag vill vara kul jag med...

  SvaraRadera